KLANTENSERVICE


Levertijd

Alle verzendingen in België gebeuren via Taxipost Secur. Levering binnen 1-2 dagen. Verzending buiten België is met Kilopost Internationaal. Leveringen naar Nederland en Luxemburg 3-4 dagen, de andere landen kan tot 3-10 dagen duren. Voor flash-verkoop kan uw levering langer duren en dat zal worden vermeld bij de omschrijving van het artikel. Moest u meerdere artikelen bestellen van ons vast assortiment en van de flashverkoop dan zullen ze samen geleverd worden op de termijnen vermeld bij de flashverkoop.  

Verzending

Op het moment van verzending zal je op de hoogte worden gebracht via e-mail. Je ontvangt je bestelling op het gekozen adres (thuis of kantoor). Moest er niemand aanwezig zijn om pakket te ontvangen dan word het terug naar het postkantoor meegenomen van uw buurt waar uw het kan komen afhalen met uw paspoort.

Bijbestellen

Heb je uw order al geplaatst? Maar je wil nog iets kunnen bijbestellen? Laat me dat dan weten, dan krijg je jouw verzendingskosten van de tweede bestelling  terug en alles zal worden ingepakt als 1 pakket en zo worden opgestuurd (max 2kg).

Retourneren

Toch niet tevreden over uw aankoop? Dan kan u de items retourneren. Deze retours dienen wel binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te worden gemeld via mail (jenavi-stock@hotmail.com) en teruggestuurd  in originele staat. De kosten voor de terugzending zijn voor rekening van de klant. Op het moment dat dit pakket bij ons toekomt, activeren wij een elektronische kortingsbon. U verkrijgt dan een kortingsbon via email op uw naam ter waarde van het artikel(en), die is onbeperkt geldig en éénmalig te gebruiken, u mag hem zelfs doorgeven als cadeaubon (Gelieve dit naar mij dan door te mailen).

Sorteer op
© 2009 - 2024 jenavi-fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel